top of page

U heeft zojuist een nieuw zitmeubel aangeschaft of staat op het punt een nieuw meubel aan te schaffen. Met dit aanvullende serviceprogramma hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken over service en garantie. Een nieuw meubels is een kostbaar bezit en u wilt hier dan ook jaren plezier van hebben. Met de bescherming van Protexx heeft u zekerheid dat u jarenlang gegarandeerd vlekvrij bent. Mocht er deze periode toch een vlek ontstaan, dan bent u gegarandeerd van een snelle vakkundige oplossing. 

Hoe werkt het?

Portexx service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. U ontvangt voor de gehele serviceperiode hoogwaardige verzorgingsproducten. In elke set die u ontvangt zit een servicecertificaat ingesloten.

3 jaar service op textiel.

Indien u een meubel van textiel aanschaft en kiest voor de aanvullende vlekkenservice van Protexx, is uw meubel gegarandeerd 3 jaar vlekvrij. Uw meubel kunt u voorzien van een professioneel beschermingsproduct. Uw meubel is na behandeling optimaal beschermd tegen vlekken van o.a. voedingsmiddelen en dranken. Deze kunnen door de bescherming van Protexx geen blijvende vlek veroorzaken. Lukt het niet om de vlek te verwijderen dan komen professionele service medewerkers u thuis bezoeken en verwijderen de vlek zonder verdere kosten. 

Bewaar uw aankoopfactuur van uw meubel in combinatie met uw servicecertificaat uit alle ontvangen onderhoudssets. Dit us uw garantiebewijs. Met dit garantiebewijs kunt u voor de gehele serviceperiode een beroep doen op de Protexx service. Indien zich gedurende de serviceperiode calamiteiten voordoen staat het Service Center volledig tot uw beschikking. Zij zullen u met raad en daad terzijde staan. Waar nodig schakelen zij een van hun servicespecialisten in zodat uw meubel kosteloos hersteld wordt zonder voorrijkosten of andere kosten.

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:

Dranken, zoals:

- Koffie, thee, chocolademelk 

- Frisdranken en vruchtensap

- Wijn, bier en likeur

Voedingsmiddelen, zoals:

- Tomatensaus, jus

- Pindakaas, chocoladepasta, jam

- Ketchup, mayonaise, curry

Alle af-en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals:

- Transpiratie

- Huidvet

- Bloed

- Urine

- Braaksel

- Ontlasting

Prijs: € 25 ,- per zitplek

Protexx is een service concept van Oranje Furniture Service concepts.

Protexx

bottom of page